HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: John Dahlbäck

2014.03.08. 15:22 :: BPGo.hu

Program: John Dahlbäck @ 2014.03.08., Ötkert, Budapest 

Helyszín: Ötkert 

Cím: 1051 Budapest Zrínyi u. 4 

Időpont: 2014-03-08 22:00:00 



John Dahlbäck 1985. november 13-án született Stockholmban. Családjában a zene mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott. Szülei is aktív muzsikusok és unokatestvére neve sem csenghet ismeretlenül. Jesper Dahlbäck ismert dj- és producer, 2006-ban hazánkban is fellépett a Hyperspace-en. Így aztán ifjú unokatestvérét is korán megfertőzte az elektronikus zene. 16 éves korában jelent meg első zenéje, a „Night Flash” Pawel Kobak kiadójánál, a Route 33 gondozásában. Ugyanebben az évben az amerikai Deep4Life kiadónál adta ki első önálló EP-jét, a Music So Sweet korongján négy szerzemény kapott helyet. 

Az ifjú producer egy pillanatra sem áll le stúdiójában. Tekintélyes mennyiségű diszkográfiája szinte követhetetlen. John Dahlbäck eleinte deep house zenéket írt, később váltott a chicago house és az electro pop hangzás felé. Őrült tempóban dolgozik. Havonta jelenik meg új kiadványa, egyszerre akár három zenével, olyan kiadók gondozásában, mint a Dessous Recordings, Morris Audio, Turbo, Brique Rouge, Giant Wheel, Pesto Music, Systematic Recordings, Immigrant, Clubstar, Resopal Schallware, Defected, Spinnin’, Toolroom Records, Ultra Records és még sokan mások.

A lista nagyon hosszú, nem csak a kiadott lemezeket illetően, hanem az ezek megírásakor használt művésznevek, illetve kollaborációk tekintetében. Nem is beszélve az általa készített számos remixről. Szóló munkái során polgári neve mellett Hug és Huggotron néven is publikált. Előbbi néven 2007-ben még önálló albuma is megjelent a német Kompakt kiadónál „Heroes” címmel. De a Kaliber álnév alatt is ő rejtőzködik, 2006 és 2010 között 21 megjelenést maga mögött tudva.
Unokatestvérével Hugg & Pepp néven jelentették meg produceri munkáikat a Dahlbäck Recordings-en. Mark O’Sullivan-nal közösen Mark & John-ként, David Ekenbäck-kel pedig Beckster néven jelentetett meg zenéket. Megalapította saját kiadóját, a Pickadollt. 

Heti rádióműsorát 28 csatorna közvetíti szerte a világban. A Mutants Radio Show már több mint 110 adásnál tart.

Legismertebb zenéje a 2007-ben kiadott „Blink”, legújabb szerzeménye pedig a Urban Cole & Lucas Nord-dal tavaly közösen elkészített „We were gods” című dala. 

Belépő: 
Fiúknak 2000 HUF
Lányoknak 1000 HUF lefogyasztható

Entry Fee: 
Boys 2000 HUF
Girls 1000 HUF which is consumable 


https://www.facebook.com/johndahlbackmutants
http://www.johndahlback.com/
http://twitter.com/John_dahlback
https://www.youtube.com/johndahlbacktour
http://soundcloud.com/john-dahlback
https://new.myspace.com/johndahlback
http://www.beatport.com/search?query=Joh...
http://itunes.apple.com/artist/john-dahl...
http://johndahlback.firebrandstore.com/ 


Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény.www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló szórakozás koncert program buli bpgo

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr175850126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása