HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: BE MASSIVE pres: JAMES LAVELLE (UNKLE), METHA, MIRA, LUCKY 23

2014.03.07. 14:00 :: BPGo.hu

Program: BE MASSIVE pres: JAMES LAVELLE (UNKLE), METHA, MIRA, LUCKY 23 

Helyszín: Corvintető (official) 

Cím: Blaha Lujza tér 1-2. Budapest Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. 

Időpont: 2014-03-08 22:00:00 



2014.03.08. Corvintető
BE MASSIVE pres. JAMES LAVELLE dj set ( UNKLE ) 

házigazda: Metha (BURN, Adidas Originals, Antropos.hu)

DJ's: 
JAMES LAVELLE dj set ( UNKLE )
METHA
MIRA JOO
LUCKY 23

Kisterem: 
REN (Budapest Jungle, She Fire)

James Lavelle ( UNKLE) a Be Massiven
Angliában született, 14 évesen kezdte DJ karrierjét, az UNKLE zenekar egyik alapítója, fellépett a Sydney Operaházban, de legtöbben a rendkívül színes zenei stílusáról ismerik. Mindig valami különlegesett szeretett volna létrehozni zeneileg, így DJ-ként elkezdte ötvözni a zenészként kreált hangzásait is. Az UNKLE dalait a Global Underground Mix sorozatban is megjelentette,írt zenéket a Twilight és X-files mozifilmekhez, valamint BMW és Armani reklámokhoz. Több saját klubbot is létrehozott, de manapság főként DJ-ként mozog a világban és szeret véletlenszerű helyeken partikat rendezni. 

A márciusi bulira a burn csapatába tartozó BeMassive Crew invitálta a brit fenomént, aki egy kétórás DJ szettel hozza majd extázisba a Corvintető közönségét. 

Március 8-án a BeMassive előadói kezdik az estét, Lucky 22 órakor foglalja el a színpadot, őt követi Mira, majd James Lavelle veszi át a lemezjátszókat hajnal egykor, a sort pedig Metha zárja. 

További információk elérhetők az esemény facebook oldalán, az alábbi hivatkozáson: 
https://www.facebook.com/events/517882544995888/?fref=ts
Kedvcsináló videó: http://youtu.be/hzLfuslwT3Y


https://www.facebook.com/methaDJ
https://www.facebook.com/djmirajoo
https://www.facebook.com/BeMassiveBudapest

Be Massive infok:

A Be Massive kikerülhetetlen név a hazai elektronikus zenei palettán. A tech-funk hazai ikonjának is méltán nevezhető DJ Metha 2003 őszén hozta létre party estjét, akkor még Breakbeat
Massive néven. Eltelt 10 év és ezalatt a partysorozat sosem korlátozta magát műfajokra, minden stílusból merített. A minőség és igényesség mindvégig megmaradt és a techno- break-tech house keveréséből létrehozott változatos hangzás és a sötét techno sem fog hiányozni a buliról!

English:
The party series Be Massive has been pumping fresh blood into the Hungarian tech-funk scene for 10 beautiful years now.
Be Massive parties have always been famous for bringing the best break and tech house tunes to the table, and the team is not keen on lowering their standards: the night will be spent with the spirit of varied and dark techno beats.
During the last few years such talents scraped the ever-growing record collection of Be Massive as Pig&Dan, Sam Paganini, Kernel Key, Elite Force, Zodiac Kartel, Krafty Kuts, Evil Nine, Timmo, Acces Denied and so on.


https://www.facebook.com/unkle
https://www.facebook.com/JamesLavelleOfficial
https://www.facebook.com/methaDJ
https://www.facebook.com/djmirajoo
http://dj.beatport.com/thelucky23
https://www.facebook.com/djrenhun 


Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény.www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló esti esemény szórakozás koncert program buli party este

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr675841939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása