HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: Kökény Attila - Live Music Club

2014.02.19. 15:15 :: BPGo

Most pénteken (2014. február 21-én) Kökény Attila ad élő koncertet a Symbol Budapest-ben.  

Február 21-én a Symbol Live Music Clubban ad élő koncertet Kökény Attila, aki az elmúlt években az egész országot meghódított hangjával.

Kökény Attila 2010-ben az év férfihangja lett egy tehetségkutató versenyen, azóta pedig - nem csoda! - az egyik legsikeresebb előadóvá vált hazánkban. Lenyűgöző lágy hangjával és saját maga írta dalaival hölgyek ezreinek szívét melengeti meg fellépésről-fellépésre. 

Kökény Attila nem csak zenészként és előadóként törekszik teljességre, de a színpadtól távol is példaértékű életet él: boldog férj és többgyermekes apuka. Kedvenc dalát, amelyet kisfiának énekelt a tehetségkutató verseny döntőjében, már több, mint 1.500.000 ember tekintette meg!

Ha szeretnéd, hogy a bársonyos hangú énekes téged is elvarázsoljon, akkor február 21-én gyere a Symbol Live Music Clubba!

Kapunyitás: 22:00

Belépő: 2000 Ft (Hölgyeknek és Uraknak egységesen)

Asztalfoglalás és információ:
+36 1 333 5656

Szólj hozzá!

Címkék: budapest ajánló koncert program symbol kökény attila bpgo

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr945822374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása