HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: II. Országos TEAM SLAM Bajnokság Selejtező

2014.03.27. 09:00 :: BPGo.hu

Program: II. Országos TEAM SLAM Bajnokság Selejtező 

Helyszín: Corvintető (official) 

Cím: Blaha Lujza tér 1-2. Budapest Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. 

Időpont: 2014-03-28 17:30:00 



II. ORSZÁGOS TEAM SLAM BAJNOKSÁG 

Idén hatalmas örömünkre immár második alkalommal kerül megrendezésre az Országos Team Slam Poetry Bajnokság, ezúttal új helyszínen, az A38 hajón.

Az áprilisi döntőt SELEJTEZŐ előzi meg, amely MÁRCIUS 28-án, a budapesti CORVINTETŐN zajlik. Minden nevező csapatnak kötelező részt venni a selejtezőn!

A megmérettetésre szánt szövegek kizárólag saját szerzemények lehetnek, tartalmi megkötés nincs, a témaválasztás szabad. Kelléket használni tilos (a papír vagy telefon, amelyről felolvasás történik nem számít kelléknek), és a csapat összes tagjának részt kell vennie a szövegmondásban. Az időkorlát a csapat versenynél megszokott módon 4 perc +15 másodperc tiszteletidő.

A selejtezőkön 4 főből álló szakmai zsűri fogja elbírálni a produkciókat, kiegészítve a közönség által a helyszínen leadott szavazatokkal. A 2013-as egyéni bajnoksághoz hasonlóan nem pontozással dől majd el a végeredmény, hanem a zsűri szakmai véleménye alapján jutnak a döntőbe a versenyzők. A zsűri tagjai: Szkárosi Endre, Ladik Katalin hangköltők, Babiczky Tibor költő, Bíró Dénes dramaturg + 1 fő a közönség soraiból.

A selejtezővel ellentétben a döntőben, a tavalyi team bajnoksághoz hasonlóan, megengedett lesz a kellékhasználat, a csapatok itt szabadon játszhatnak hangszeren, húzhatnak parókát, ölthetnek jelmezt.

A zenei aláfestést ez alkalommal is Dj Chi Korea fogja biztosítani!

A selejtezőkre BÁRKI JELENTKEZHET 2014.02.20. 00.00-tól – kizárólag awww.slampoetry.hu új website-ján keresztül – 2014.03.20. 24:00-ig.

Info: contest@slampoetry.hu

Belépő: 1.000.- HUF 
Jegyek csak a helyszínen kaphatóak!!!

Kapunyitás: 17:00
Kezdés: 17:30 


Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény. www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló esti esemény szórakozás koncert program buli party este

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr835878296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása