HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday

2014.03.12. 13:00 :: BPGo.hu

Program: Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert 

Helyszín: Ötkert 

Cím: 1051 Budapest Zrínyi u. 4 

Időpont: 2014-03-14 00:00:00 



LINEUP / ENGLISH BELOW

Az emberek életét általában hét éves periódusokra bontják, ha ez a szervezőcsapatokra is igaz, akkor bátran állíthatjuk, hogy új korszak kezdődik a történetünkben, hisz az első bulink 2007 március 14-én volt. Szinte hihetetlen, hogy mennyi idő telt el azóta, és összeszámolni sem tudjuk, hogy hány rendezvény áll a hátunk mögött. A születésnapok persze mindig izgalmasabbak, így ilyenkor fellépő tekintetében is magasabbra tartjuk a lécet. Tavaly The Magician volt a meglepetés, és idén is egy belga ínyencséggel készülünk nektek, a születésnapi vendégünk Aeroplane! Mellette természetesen sok hazai DJ barátunk is részt vesz az ünneplésben.


LINEUP:
Aeroplane (Aeropop, Eskimo BE)
Stamusic.
TMX + Fullstereo (Kollektiva)
Szobahipszter + Moroncsik (Designer Drums)
Brandon (Sticky Beats)


BELÉPŐ / ENTRY:
Elővétel: 2000 Ft (Ötkert étteremben megvásárolható nyitvatartási időben: 11-23h között)
Fiúknak: 2500 HUF
Első 100 lánynak ingyenes, utána: 1500 HUF



Alig pár éve, hogy Vito De Luca, vagyis az olasz-belga származású Aeroplane szárnyra kapott kozmikus disco remixeivel (Grace Jones, Friendly Fires, Sebastian Tellier) és saját, melankólikus szintetizátor dallamokon alapuló szépségeivel, mint a Caramellas vagy a My Enemy, majd sikeresen landolt a nu-disco és balerica műfaj élvonalában. Debütáló albuma a We Can’t Fly egy igazán mély utazás a már említett balerica világába, Moroder inspirálta discoval fűszerezve. A lemez dalaihoz többek között Breakbot, The Krays és Rex The Dog is készített remixet, de ha ez nem lenne elég, azt is eláruljuk, hogy a Superstar lemezére felkerült egy a Chromeo közreműködésével létrejött track is.
Aeroplane DJ szettjei közben sosem hódol be az aktuális trendeknek, szívesebben megy a saját feje után, megalkotva a tökéletes keveréket a klub, szexi disco és pop-zene között. Egyedi grúvjai sokkal inkább késztetnek finom fenékriszálásra, és táncra, mint csápolós pumpálásra.
Saját kiadóját az Aeropopot is ebben a szellemben alapította, mely előremutató producerek friss, és izgalmas kiadványait gondozza.

Barátok nélkül persze nincs szülinap, így fellép még az ország egyik legizgalmasabb producer párosa a Stamusic, a Sticky Beats bulikból ismert Brandon, a Designer Drums-ból ezúttal Szobahipszter és Moroncsik, és persze a házigazdák, TMX és Fullstereo.

Aeroplane:
https://www.facebook.com/aeroplanemusiclove
https://soundcloud.com/aeroplane

Linkek:
www.facebook.com/stamusicdjs
www.facebook.com/DesignerDrums
www.facebook.com/tmxband
www.facebook.com/fullstereoofficial
www.facebook.com/kollektivaofficial


Elővételes jegyek:
A belépőjegy soron kívüli bejutást biztosít egészen a maximális létszám eléréséig. Telt ház esetén a biztonsági előírások szerinti "egy fő ki - egy fő be" szabály lép életbe, ezért javasoljuk, hogy a jegyed legkésőbb éjszaka 1 óráig használd fel a fennakadás nélküli bejutás érdekében.
A belépő megvásárlásával elfogadod a szórakozóhely házirendjét és biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány szükséges. A szórakozóhely területén alkoholt árusítunk, így mivel a fiatalkorúak kiszolgálása törvénybe ütközik és büntetendő, a szórakozóhely egész területén kizárólag 18. életévüket betöltött személyek tartózkodhatnak. Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személy, valamint nem kulturált öltözetben megjelenő vendég a szórakozóhelyet nem látogathatja. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít. Belépőjegyeket nem váltunk vissza. A beléptetést és műsorváltozás jogát fenntartjuk. Vigyázzunk egymásra, és jó szórakozást kívánunk!

 

Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény.www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló esti esemény szórakozás koncert program buli party este

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005852516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása