HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: ★ GEORGE PRIVATTI (Barcelona) / Andrewboy / Manic N / Kevin / Nike @ UP!

2014.03.19. 14:00 :: BPGo.hu

Program: ★ GEORGE PRIVATTI (Barcelona) / Andrewboy / Manic N / Kevin / Nike @ UP! – 03.21.péntek ★ 

Helyszín: UP! the club 

Cím: 1119 Budapest Fehérvári út 87. 

Időpont: 2014-03-21 22:00:00 



2013 a spanyolok éve volt az elektronikus zenei szcénában. Két legjelesebb képviselőjük, Guille Placencia és szerzőtársa George Privatti mindössze két év alatt a legnagyobb tech-ouse sztárok közé tornázták fel magukat . A világ legjobb kiadóinál jelennek meg zenei alkotásaikkal , a világ legnevesebb dj játsszák zenéjüket , és lépnek fel közösen a legelismertebb fesztiválokon. Dinamikus, ugyanakkor dallamos zenéjükkel hatalmas rajongótábort tudhatnak mára maguk mögött mind a slágeres, mind a "keményebb vonalas" partyarcok körében. A tavaly őszi nagysikerű Placencia turné után, idén tavasszal szerzőtársa, George Privattit látogat hazánkba egy szédületes tavaszköszöntő spanyol partyra.
Belépő: 2000.-HUF
Nyitva: 22:00-AMEDDIG BÍRJÁTOK, MERT A BENT LÉVŐK TOVÁBBI DÍJFIZETÉS NÉLKÜL BENT MARADHATNAK A CORONITA REGGEL 4 ÓRAKOR KEZDŐDŐ AFTER PARTIJÁN!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► ELÉRHETŐSÉGEK:
Cím: Budapest, XI., Fehérvári út 87. (Móricz Zsigmond Körtétől, és Kelenföldi Pályaudvartól 5 percre, több BKV járat megáll 50 m-re!)
Asztalfoglalás/Info: +36 20 331 70 04

Autóval az UP!TheClub a Fehérvári útról közelíthető meg. Az Allee bevásárlóközponttól 2 percre, a Petőfi és Rákóczi hídtól valamint az M7-es autópályától egyaránt kb. 5 percre található. A parkolás ingyenes. Az UP! közelében őrzött a parkoló.

Keleti pu: 2-es metróval (Déli pályaudvar irányban) az Astoriáig, onnan 47-es villamossal az Etele útig, majd 2 perc séta.

Nyugati pu: 4-es villamossal Újbuda-központig, onnan 18-as, 47-es vagy 49-es villamossal az Etele útig, majd 2 perc séta.

Déli pu: 18-as villamossal az Etele útig, átszállás nélkül megközelíthető a szórakozóhely.

Kelenföldi pu: 103-as busszal, átszállás nélkül 5 perc alatt megközelíthető a szórakozóhely.

Az utolsó 18-as villamos a Széll Kálmán (Moszkva) térről 23.38-kor indul, az első az Etele útról a Széll Kálmán tér felé 4.49-kor. Főbb megállóhelyei még: Újbuda-központ, Móricz Zsigmond körtér, Szent Gellért tér, Déli pályaudvar

Az utolsó 47-es villamos a Deák Ferenc térről 0:15-kor indul, az első az Etele útról a Deák Ferenc tér felé 4.43-kor. Főbb megállóhelyei még: Újbuda-központ, Móricz Zsigmond körtér, Szent Gellért tér, Kálvin tér, Astoria 


Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény.www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló esti esemény szórakozás koncert program buli party este

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr915867652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása