HTML

Kiemelt események a héten

PLACEBO & INDIE PARTY vol. 2
(2014-02-14 23:00:00)

Mai kiemelt események

Holnapi kiemelt események

BPGo.hu

A Bpgo elhozza a közösségi médiákban megjelenő zenés eseményeket. Hova menjünk ma este kikapcsolódni? Elmennék egy jó koncertre, de mikor és merre induljak? Merre buliznak a barátaim, ismerőseim? Többek közt ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Bpgo.hu. Hogyan működik? A Bpgo folyamatosan frissülő információt nyújt koncertekről, bulikról, zenés programokról, eseményekről idő és hely szerint rendszerezve azokat. A tartalmat a klubok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek szerkesztik közösségi oldalaikon létrehozott eseményeikkel.

Archívum

Program ajánló: 03.01 Coo/8 presents NIEREICH

2014.02.27. 10:00 :: BPGo

Program: 03.01 Coo/8 presents NIEREICH (AT) @ Corvintető 

Helyszín: Corvintető (official) 

Cím: Blaha Lujza tér 1-2. Budapest Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. 

Időpont: 2014-03-01 22:00:00 



Coo/8 presents 

NIEREICH (AT) 
GabeeN (HU) 

@ Corvintető
2014. Március 1. Szombat

=============================

!!! EXTRA HANGCUCC !!!

TEASER VIDEO - http://youtu.be/T7SEt5L4nck

=============================

Meghálálva nektek a sok pozitív visszajelzést és lelkesedést, harmadik alkalommal egy kicsit nagyobb fába vágjuk a fejszénket. Sokszor, sok mindenkitől hallottuk, hogy ki az, akit már nagyon szeretnétek itthon is meghallgatni. Nekivágtunk tehát, és örömmel jelenthetjük, hogy harmadik vendégünk egy nagy kedvencünk, Niereich lesz. Reméljük, hogy ezzel a bulival nem csak saját, hanem sokatok álmát is valóra váltjuk. 

Az osztrák Peter Linsberger a Kombination Research, a Sleaze Records, a Decoy, a Nachtstrom Schallplatten, az Overdrive, és több más kiadó számára készített zenéivel robbant be a köztudatba. DJ-ként, producerként és az Audio Stimulation Records társtulajdonosaként igazi többfunkciós fegyverként szolgál. Nemrégiben játszott a berlini Tresorban, a frankfurti U60311-ben, az ibizai Las Dalias-ban, az Amsterdam Dance Eventen, a buenos aires-i Cocoliche-ben, valamint a legnagyobb német bel- és kültéri eseményeken: Mayday, Ruhr in Love, Nature One. A szettjei alatt uralkodó hangulatot nem kell bemutatni. Az este folyamán egy több órás könyörtelen Dj szett és live act keveréket hallhattok majd tőle.

Az est másik meghívott fellépője GabeeN lesz, akit a magyar techno berkeken belül méltatlanul kevesen ismernek. 2005-ben kezdett el komolyabban a zeneírással foglalkozni, eközben kialakította sajátos stílusát, melyet már a kezdetektől fogva a gyorsabb techno határozott meg. 2009 óta számos remixfelkérése volt, készített remixet többek között Niereichnek is. Emellett szép számmal jelennek meg csak a saját nevével fémjelzett kiadványok is. Elragadóan sötét zenéi olyan neves kiadóknál láttak napvilágot, mint például a Blind Spot Music, Plastiq, Inmaterial Audio, Naked Lunch. 2010-ben megismerkedett Dr. Hoffmann-nal /Blind Spot/, akivel azóta is rendszeresen együtt dolgoznak. Zenéit főleg okosan felépített zajos hangok jellemzik, gyakran tört ritmusokkal és durva bassline-okkal fűszerezve. Trackjeit olyan meghatározó előadók játsszák, mint Dave Clarke, Heiko Laux, Lucy, Xhin, A. Paul, vagy akár Tommy Four Seven.

Természetesen a fő fellépők mellett a megszokott módon a Coo/8 csapatának jut a fel-és levezetés, úgyhogy pihenésre nem lesz se ok, se idő. Az eddigi bulik sem épp a kompromisszumokról és a könnyed esti testmozgásról szóltak, de remélhetőleg most sikerülni fog rátenni még egy lapáttal.

Azoknak pedig, akik könnyedebb zenékre vágynának vagy csak megpihennének kicsit, a kisteremben a Mozaik csoport fog jobbnál jobb zenéket szolgáltatni minimal, tech-house, és dubtechno vonalon, de azért odafigyelve, nehogy nagyon elálmosodjatok. A zenei felelősök Vatsanah, Moshko, Alexs Void és Rha Balaz lesznek.


JEGYEK
---------

Elővételben: 1500 / Helyszínen: 2000
Elővételes jegyek megvásárolhatóak a Corvintető lenti pénztárában szerdától szombatig, esténként 22 és 06 óra között.


LINE UP
---------

NIEREICH (AT) // Abstract - Audio Stimulation // 
http://www.facebook.com/Niereich
http://www.soundcloud.com/niereich

GabeeN (HU) // Blind Spot - Naked Lunch //
https://www.facebook.com/gabeenlive
https://soundcloud.com/gabeen

AutoThink
http://www.mixcloud.com/AutoThink/
https://www.facebook.com/autothink/

Balna
http://www.mixcloud.com/gaboriszlai/

Can_I
http://www.mixcloud.com/Can_I/

Igor Halushkin
https://mixcloud.com/igorhalushkin
https://www.facebook.com/igorhalushkin

MOZAIK Kisterem:

Vatsanah 
https://www.facebook.com/vatsanahmusic
https://soundcloud.com/vatsanah

Alexs Void
https://www.facebook.com/alexsvoid
http://soundcloud.com/alexsvoid

Moshko
https://soundcloud.com/moshkomusic

Rha Balaz
https://soundcloud.com/rha-balaz

Helyszín:
Corvintető - Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.
https://www.facebook.com/corvinteto

***
Belépő / Tickets: 1500/2000 HUF 
Kezdés / Start: 22:00
Vége / End: 06.00
Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid
18+ 


Programok Budapesten: Koncert, Party, buli, zenés esemény.www.bpgo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene ajánló esti esemény szórakozás koncert program buli party este

A bejegyzés trackback címe:

https://bpgo.blog.hu/api/trackback/id/tr665830699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása